Tudástár

 

A rengeteg rendelet, és előírás között nem könnyű eligazodni. Még nagyobb feladatot jelent maradéktalanul betartani őket. Ebben a fejezetben megpróbálunk segíteni neked a jogszabályok megismerésében, az és tachográfok mindennapi használatában. Ismerd meg a rendeletekben használt alapfogalmak pontos jelentését, hiszen ezek jelentik a hatékony munka alapjait! Részletesen itt találod őket.

Elolvastál minden technikai leírást, de mégsem érted a tachográfok használatát a mindennapokban? Nézd meg videóinkon a tachográfok használatát a gyakorlatban!


A rendeletek megértéséhez elengedhetetlen, hogy a bennük szereplő alapfogalmakat megismerd. Mit is jelent a rendeletekben a munkanap? Mikor kezdődik a hét? Itt megtudhatod!

Alapfogalmak

Ismerd meg a hatályos jogszabályokat, hiszen ezek maradéktalan ismerete nélkülözhetetlen a hatékony munkavégzéshez! Jogszabálytárunkban mindig a legfrissebb rendeleteket találod!

Jogszabályok

Ismerkedj meg a tachográfok legfontosabb, és leggyakrabban használt funkcióival. Ismerd meg programjaink, és letöltőeszközeink használatát bemutató videóinkból!

Videótár