Megvárható javítás!

Az analóg tachográfok javításnál fontos szempontnak tekintjük a gyors és precíz munkavégzést. Lehetőség van „kézben hozott” tachográfok és gépjárműbe szerelt tachográfok javítására is. A javítás elvégzését akár meg is várhatód a helyszínen! Ha a ‘beteg’ tachográfodat nem tudod személyesen nem tudod elhozni hozzánk, postán is elküldheted, de igény szerint saját futárt is tudunk érte küldeni!

A javítást mindig, eredeti, garanciális, gyári alkatrészekkel végezzük.

Fontos, hogy minden egyes javítás után kalibrálás szükséges, mivel a javítás a Tachográf belső plombáinak megbontásával jár! Javításra időpontot telefonon tudsz foglalni, a (62) 495-607 telefonszámon.

Javítani csak a hagyományos, korongos tachográfokat lehet, digitális menetírók javítása sajnos nem lehetéses! Digitális Tachográf meghibásodása esetén a tachográfot cserélni kell!

 

 


 

Fontos: A tachográf javításra telefonon nem fogunk tudni pontos árat mondani! A hibajelenség alapján csak egy tájékoztató jellegű összeget tudunk megadni a javítás várható költségéről. Pontos árkalkuláció csak a tachográf bevizsgálása után lehetséges, ami viszont a javító plombák megbontásával jár! Ha a kapott árajánlat alapján a javítást mégsem kéred, akkor bevizsgálási díjat számítunk fel, melynek összege 5000 Ft + Áfa.