Tachobank 3 Adatletöltő – Gyorsabb, kezelhetőbb, egyszerűbb – Smart2 tachográfokhoz is!

 

Tachobank 3 adatletöltő (129.000 Ft + Áfa), + Fürkész kiértékelő program 1 éves előfizetés (39.900 Ft + Áfa)
168.900 Ft + Áfa helyett most 129.000 Ft + Áfa

Vásárlás

A tachográf adatletöltésének legsokoldalúbb és legfontosabb eszköze az un. letöltőkulcs. Ez az eszköz egy speciális kábellel csatlakozik a tachográfhoz, és az adatletöltés után a  számítógép USB portján keresztül, a rajta tárolt adatok a számítógépen megtekinthetők,  elmenthetők.
A Tachobank3 nagyszerű megoldást kínál bármely EU engedéllyel rendelkező  digitális tachográf és gépjárművezetői kártya adatainak letöltésére, megtekintésére és a számítógépre történő mentésére. Ezt a könnyen és kényelmesen kezelhető eszközt maguk a gépkocsivezetők-hosszabb útjukon – is könnyedén alkalmazhatják a fenti feladatok elvégzésére. Irodai és telephelyi munkához is nagyszerű segítség és teljeskörű megoldást biztosít. Eszközünkkel az olyan gépjármű adatok, mint a sebesség profil, a gépkocsivezetői kártya nélkül megtett utak, és a sebességtúllépések is könnyedén importálhatók. Számítógépre kötve azonnal megtekinthetők a tevékenységek, nincs szükség szoftvereket telepíteni a számítógépre.

Kártyák leolvasásakor a készülék elemről működik, (külső áramforrás nélkül) így bármikor használatra kész – akár a gépjárműben, akár az irodában a számítógép mellett. Sokoldalúságának és könnyű kezelhetőségének köszönhetően a Tachobank nélkülözhetetlen a flották, műhelyek és az ellenőrző hatóságok számára egyaránt.

A hatékonyabb munkavégzés érdekében több tachográf letöltési mód közül választhatsz a színes grafikus érintőképernyőn. Pár érintéssel kiválaszthatod, hogy csak az utolsó 90 napot szeretnéd letölteni, vagy akár tetszőleges dátumot is beállíthatsz! A letöltés indításától számított néhánypercen belül (letöltendő adatmennyiségtől függően), már a számítógépeden vannak az adatok!

A beépített kártyaolvasó segítségével a gépjárművezetők kártyái villámgyorsan számítógép használata nélkül leolvashatók. A letöltött adatokat pár kattintással a számítógépre másolhatod, ehhez külső programra sincs szükség. A Tachobank3 készülékek szoftverét folyamatosan frissítjük, hogy a legújabb tachográfokat is kezelni tudják így kiemelkedő költséghatékonyságot biztosítanak, valamint a környezeti terhelést is csökkentik!

Vásárlás

Tachobank3, a 2023 agusztus 21. után forgalomba kerülő Smart2 tachográfok, és az új vezetői kártyák letöltéséhez is használható lesz! 

A korábban vásárolt Tachobank3 készülékek esetén szoftver frissítés szükséges! 

 

 • 2023. augusztus 21 után bevezetésre kerülő (Smart2) tachográfokkal is kompatibilis
 • Minden típusú digitális tachográfhoz használható (1/B, 1/C, Smart2)
 • Nagy méretű jól áttekinthető grafikusan navigáló érintőképernyő
 • Nagy sebességű adatletöltés
 • A számítógép meghajtóként (PEN Drive) kezeli a készülék memóriáját.
 • A letöltött adatok  .ESM, és .DDD formátumban is könnyen elérhetők
 • Nincs szükség szoftver telepítésre, minimális a számítógépigénye.
 • A kártyán tárolt adatok (tevékenységek) külső szoftver nélkül megtekinthetők a hbát tartalmazóidőszak megjelölésével
 • Többfajta tachográf letöltési mód választható
 • A letöltőkulcs kábellel csatlakozik a tachográfhoz, a készülék könnyen kezelhetősége érdekében
 • Beépített 8GB memória (Több mint 10 ezer letöltött kártyafájl tárolására elég)
 • Tachográftól független gyors kártyaletöltés (Vezetői kártya)

 Esztétikus kialakítás.
Nagy méretű érintőképernyő.
Szabványos usb, és digitális tachográf csatlakozás.