Cégünk ügyfelei és megrendelői számára megkezdte MultiAlarm, és GPSmart elektronikus útdíj fizetésre és jármű távfelügyeletre alkalmas fedélzeti eszközök forgalmazását, beépítését, szervizelését.

Leendő megrendelőink számára kétféle konstrukciót tudunk ajánlani:

1. MultiAlarm:

Kizárólag útdíj fizetésre alkalmas eszköz: Járműbe fixen beépítette műholdas nyomkövető eszköz, mely a jármű helyzetét folyamatosan követi és amennyiben az fizetős útszakaszra ér a bevallási közreműködő azonnal jelzi a jármű pozícióját az ÁAK felé. Az ÁAK a jelzett útszakaszra vonatkozó díjat – az általuk vezettet és előre feltöltött – folyószámlájáról levonja. A berendezés útdíj levonására alkalmatlan állapotáról a szolgáltató az ügyfelet a megadott elérhetőségeken haladéktalanul értesíti.

A készülék nem kerül a felhasználó tulajdonába, azt a szolgáltató biztosítja Önöknek, a benne elhelyezett SIM-kártyával együtt.

A készülék 2 éves használati díja 25.000.-ft+áfa. Beszerelési költség kb 8.000.-ft+áfa

A készülék a használat teljes ideje alatt garanciális, az ügyfelet egyéb költség nem terheli.

Útdíj fizetésre és jármű távfelügyeletre alkalmas eszköz:

Az előzőekben ismertetett készülék járművédelmi távfelügyelettel kiegészített változata, mely folyamatos 24 órás járművédelmi szolgáltatást biztosít. A szolgáltatás igénybevétele esetén internetes kezelőfelületre belépve lehetőség van a jármű aktuális pozíciójának, valamint a jármű útvonalának, elektronikus menetleveleinek lekérdezésére. Kiegészíthető továbbá üzemanyag szintfigyeléssel, ajtó, raktérajtó nyitásérzékeléssel, hűtőfelépítmény felügyelettel stb.

A készülék havi használati díja 2 éves hűségnyilatkozat mellett 3.000.-ft+áfa. Beszerelési költség 8.000.-ft+áfa

A készülékeket a szolgáltató részünkre folyamatosan biztosítja, így a megnövekedett igényeket teljes mértékben – és cégünktől megszokott minőségben – tapasztalt szakemberekkel ki tudjuk elégíteni, akár az Önök telephelyén is. Ez utóbbi esetben a kiszállási díj felszámításra kerül!

2. GPSmart:

 Útdíj fizetésre és jármű távfelügyeletre alkalmas eszköz:

Járműbe fixen beépítette műholdas nyomkövető eszköz, mely a jármű helyzetét folyamatosan követi és amennyiben az fizetős útszakaszra ér a bevallási közreműködő azonnal jelzi a jármű pozícióját az ÁAK felé. Az 24 órás távfelügyeleti  szolgáltatást biztosít. A szolgáltatás igénybevétele esetén internetes kezelőfelületre belépve lehetőség van a jármű aktuális pozíciójának lekérdezésére.

A készülék ára 15.000.-ft+áfa. Beszerelési költség kb 5.000.-ft+áfa, Havidíja 2.500 ft +ÁFA.