Leendő megrendelőink számára kétféle konstrukciót tudunk ajánlani:

1. MultiAlarm:

Kizárólag útdíj fizetésre alkalmas eszköz: Járműbe fixen beépítette műholdas nyomkövető eszköz, mely a jármű helyzetét folyamatosan követi és amennyiben az fizetős útszakaszra ér a bevallási közreműködő azonnal jelzi a jármű pozícióját az ÁAK felé. Az ÁAK a jelzett útszakaszra vonatkozó díjat – az általuk vezettet és előre feltöltött – folyószámlájáról levonja. A berendezés útdíj levonására alkalmatlan állapotáról a szolgáltató az ügyfelet a megadott elérhetőségeken haladéktalanul értesíti.

A készülék nem kerül a felhasználó tulajdonába, azt a szolgáltató biztosítja , a benne elhelyezett SIM-kártyával együtt.

Útdíj fizetésre és jármű távfelügyeletre alkalmas eszköz:

Az előzőekben ismertetett készülék járművédelmi távfelügyelettel kiegészített változata, mely folyamatos 24 órás járművédelmi szolgáltatást biztosít. A szolgáltatás igénybevétele esetén internetes kezelőfelületre belépve lehetőség van a jármű aktuális pozíciójának, valamint a jármű útvonalának, elektronikus menetleveleinek lekérdezésére. Kiegészíthető továbbá üzemanyag szintfigyeléssel, ajtó, raktérajtó nyitásérzékeléssel, hűtőfelépítmény felügyelettel stb.

A készülékeket a szolgáltató részünkre folyamatosan biztosítja, így a megnövekedett igényeket teljes mértékben – és cégünktől megszokott minőségben – tapasztalt szakemberekkel ki tudjuk elégíteni, akár az Önök telephelyén is. Ez utóbbi esetben a kiszállási díj felszámításra kerül!

Az aktuális díjakról bővebb információt a Multialarm Zrt. weboldalán találsz.

2. GPSmart:

 Útdíj fizetésre és jármű távfelügyeletre alkalmas eszköz:

Járműbe fixen beépítette műholdas nyomkövető eszköz, mely a jármű helyzetét folyamatosan követi és amennyiben az fizetős útszakaszra ér a bevallási közreműködő azonnal jelzi a jármű pozícióját az ÁAK felé. Az 24 órás távfelügyeleti  szolgáltatást biztosít. A szolgáltatás igénybevétele esetén internetes kezelőfelületre belépve lehetőség van a jármű aktuális pozíciójának lekérdezésére.

Aktuális díjakról bővebb tájékoztatást a GPSmart weboldalán találsz.