Pontos, és gyors kiértékelésre nem csak akkor van szükség, ha digitális tachográfot használsz! Nagy segítséget, és hatékonyabb munkaszervezést hozhat az analóg korongok beolvasása, és elemzése. A ‘Fürkész’ kiértékelő program erre is kínál megoldást neked!

 

Mire van szükségem a ‘korongok’ elemzéséhez?

A legfontosabb, hogy rendelkezz egy szabványos lapszkenerrel, ami képes 300 Dpi felbontású képet beolvasni. Ha az eszköz megvan, már el is kezdheted a munkát a Fürkésszel, a diagramtárcsán rögzített adatok perceken belül megtekinthetőek lesznek a gépeden! A program az analóg (korongos) tachográfok adatait együtt, egy adatbázisban kezeli a digitális kártyáról letöltött adatokkal, így olyan sofőrök esetén is teljeskörű megoldást jelent akik mindkét fajta tachográfot használják.

 Ha korongjaidat szeretnéd számító – géppel feldolgozni, ajánlott hogy szkennelhető (segédvonalak nélküli) korongot használj 

 

Tachográf korong elemzése a Fürkész programmal.

A korongok kiértékelése a program használatával egyszerűen, néhány lépésben elvégezhető. A program által felismert tevékenységek, a korong képén, a regisztrált tevékenységekkel együtt láthatóak, és módosíthatóak, így nagyon egyszerűen kijavíthatóak az esetleges szkennelési hibák!
A korongok bevitele egyesével történik ‘félautomata’ módon. (Felhasználói beavatkozás szükséges lehet, korong minőségtől függően). A beolvasáshoz bármilyen szkenner használható, a korong adatai 1-2 perc alatt láthatóak a számítógép képernyőjén.


A program kipróbálható verziója letölthető itt!