Miért válasszam a Fürkészt?

 

Ahogy a digiális tachográfok egyre népszerűbbé válnak, egyre több cég próbál saját kiértékelő programmal piacra lépni. Az új programok sokszor hiányosak és alapvető problémákkal nem tudnak megbirkózni. Nem is beszélve arról, hogy egy – egy ilyen programozási hiba több százezres büntetési tételt vonhat maga után. 2007-ben az első kisvállalkozás voltunk, aki megpróbálkozott saját program készítésével, azóta a folyamatos tökéletesítésnek köszönhetően ma már az egyik legjobb programként tartják számon! Munkatársainkkal, meg vagyunk győződve arról, hogy csak naprakész ismeretekkel lehet versenyképes programot készíteni.

A programot olyan emberek készítették, akik több mint 20 éve tachográfokkal foglalkoznak, és a napi kapcsolatban vannak azokkal, akik a tachográfokat használják. Ismerjük a a felhasználók igényit, problémáit, kérdéseit, és a kiértékelőprogramunkat az Ő igényiknek megfelelően készítettük el.

Kártya letöltése után, – mely egyszerűen megoldható a programhoz járó kártyaolvasó használatával – 30 másodperccel már láthatóak is a részletes vezetési adatok a számítógép képernyőjén! Az összes rendeletben előírt nyomtatvány elkészítése 2-3 perc alatt megtehető!

A Fürkész programot 2014 októbere óta a Nemzeti Munkaügyi Hivatal is használja telephelyi ellenőrzések elvégzésére.


Adatkiértékelés egyszerűen!

 

A Fürkész Adatkiértékelő program teljeskörű megoldást nyújt a cégek számára. A programmal minden nyomtatványt, és igazolást elkészíthetsz amire a vállalkozásnak, a sofőrnek, és a hatóságnak szüksége lehet. Pillanatok alatt elkészítheted:

Tevékenységigazoló lap (több nyelven)
Szabálytalansági jelentés (grafikus, és szöveges)
Részletes munkaidő-nyilvántartás (.xls formátumban) 561/2006, és 2012 I. törvény alapján
Tetszőleges napi, és havi tevékenység-táblázatok (.xls, és .jpg formátumban)


Online adatmentés és adatszinkronizácó

 

A Fürkész program használatával lehetőséged van arra, hogy letöltött fontos tachográf adataidat automatikusan biztonságos online tárhelyre mentsd. Az adatok online tárhelyen lesznek elmentve, számítógép csere, újratelepítés esetén egy kattintással elérhetőek, visszaállíthatóak.
Amennyiben több számítógépen is használod a Fürkészt, az automatikus adat szinkronizációnak köszönhetően adataid minden számítógépen naprakészek lesznek, a letöltött adatok pedig minden gépen elérhetőek.

Napi, grafikus elemzés. A program a korongoknál megszokott különböző magasságú vonalakkal jelzi az egyes tevékenységeket.

Napi, szöveges elemzés. Részletes tevékenységlista, melyből percre pontosan leolvasható az egyes események kezdte, és azok időtartama.

 


Vezetői kártyáról pár kattintással elkészíthető a részletes munkaidő-kimutatás. A napi munkaidő országok szerinti bontásban is megjeleníthető. (pl.: 18-06 ig számított túl – óra)

Pár kattintással kinyomtatható havi összesítő táblázat a sofőrök munkájáról. A vezetési, és pihenőidők heti, és kétheti bontásban is láthatóak.


A Fürkész már éves előfizetéssel is elérhető!

 
A Fürkész adatkiértékelő program éves előfizetéssel is elérhető, 4 különböző csomag összeállításból minden vállalkozás kiválaszthatja a neki megfelelőt! A táblázatban látható árak nettó árak, az áfa-t nem tartalmazzák!