Tachobank 2 Adatletöltő

 

A tachográf letöltésére  több módszer is kínálkozik, de a legsokoldalúbb eszköz az ún.  letöltőkulcs. Ez az eszköz egy speciális csatlakozóval kapcsolódik a tachográfhoz, majd az adat letöltés után a  számítógép USB portján keresztül, a rajta tárolt adatok a számítógépre küldhetőek.

[stextbox id=”grey”]Mindig gondoskodjon a tachográf memóriájának 90 naponkénti letöltéséről![/stextbox]

A Tachobank egyszerű megoldást jelent bármely EU által jóváhagyott digitális tachográf és gépjárművezetői kártya adatainak letöltésére és továbbítására. Ezt a kényelmesen használható eszközt maguk a gépkocsivezetők is könnyedén alkalmazhatják a fenti feladatok ellátásakor, például az adatok letöltésekor, az adatok továbbításakor, illetve az irodai számítógépre történő adatmentéskor. Eszközünkkel az olyan gépjármű adatok, mint a sebesség profil, a gépkocsivezetői kártya nélkül megtett utak, és a sebességtúllépések is könnyedén importálhatók. Számítógépre kötve azonnal használható, nincs szükség szoftverek telepítésére.

Adatletöltő kulcsunk nem igényel külön áramellátást, így bármikor használatra kész – akár a gépjárműben, akár a számítógép mellett. Sokoldalúságának és könnyű kezelhetőségének köszönhetően a Tachobank nélkülözhetetlen a flották, műhelyek és az ellenőrző hatóságok számára egyaránt.

A hatékonyabb munkavégzés érdekében, több letöltési mód közül választhatsz, nem szükséges a tachográfon tárolt összes adatot letölteni. Lehetőséged van csak az utolsó 30,60, vagy 90 nap letöltésére, de akár tetszőleges dátumot is beállíthatsz! A letöltés indításától számított 5-15 percen belül (letöltendő adatmennyiségtől függően), már a számítógépeden vannak az adatok!

A tachográf adatotok részleges letöltése csak akkor ajánlott, ha az adatokat rendszeresen töltöd. Ha először töltöd le az adatokat, vagy nem rendszeres időközönként végzed, mindig legalább 1 évet tölts le.

[stextbox id=”grey” image=”null”]
  • Minden típusú tachográfhoz használható
  • A számítógép meghajtóként (PEN Drive) kezeli a memóriáját.
  • A letöltött adatok könnyen hozzáférhetőek
  • Nincs telepítői szoftverigénye, minimális a számítógépigénye.
  • Letöltési mód beállítható.
  • Több nyelvű kezelőfelület (Magyar,angol,szerb)
  • Kártyaletöltés (Vezetői kártya)
[/stextbox]